avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchirierea locuintei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchirierea locuintei

In cazul unei locuinţe care este dobândită cu contract de vânzare-cumpărare pe numele ambilor soţi,unul dintre soţi poate închiria locuinţa fără acceptul celuilalt soţ,ţinând cont de faptul că cei doi locuiesc separat?
Ultima modificare: Joi, 20 Octombrie 2011
syrius69, utilizator
Cel mai recent răspuns: eugen82 , utilizator 11:57, 20 Octombrie 2011
depinde cine este proprietarul
contractul de inchiriere il semneaza proprietarul, cel inscris in titlul de prioprietate
daca unul singur din cei doi soti este titular , numai acesta semneaza
daca ambii soti sint titulari atunci ambii trebuie sa semneze, sau cel putin daca un sot semneaza pt.celalat (se poate intimpla si asa) celalat sot sa fie de acord

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta de serviciu si partaj... ContSters48937 ContSters48937 eu impreuna cu sotul meu si cei doi copii am obtinut o locuinta de servici, de la MAPN. acum 2 ani s-a produs divortul, copiii ramanad in grija mea. am ... (vezi toată discuția)
Cine poate semna contractul de inchiriere daca proprietarul a decedat? valentin42 valentin42 Firma la care lucrez are sediul inchiriat de la o persoana care a decedat de curand. Contractul de inchiriere are termen pana la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere! zamatei zamatei Buna Ziua, Doresc sa reziliez un contract de inchiriere unde proprietari sunt eu si fosta sotie de care sunt deja divortat si in proces de partaj, aceasta nu ... (vezi toată discuția)