avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN 0150 - pot vinde legume si lapte avand acest ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN 0150 - pot vinde legume si lapte avand acest cod?

Ma tenteaza inființarea unei ÎI in domeniul agricol. Ințeleg ca se poate alege un singur cod CAEN pentru activitate. Dacă vreau sa fac cate putin din mai multe : cresterea animalelor, legumicultura, cresterea pasarilor etc. ce pot sa fac? Codul CAEN 0150 zice : Activitati in ferme mixte (cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor).
Daca aleg acest cod pot sa vand si legume si lapte?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:26, 21 Octombrie 2011
Puteti avea un singur cod CAEN ca obiect pricipal de activitate, dar puteti sa aveti si altele secundare. In orice situatie, atat cel principal sau dupa caz cele secundare trebuie autorizate daca le desfasurati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot emite factura + chitanta unei persoane fizice? Andreea7777 Andreea7777 Buna ziua, Sunt PFA neplatitoare de TVA in sistem real, cod caen 0150 Activitati in ferme mixte (cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor). As ... (vezi toată discuția)
Cod caen ferma de porci si desfacere produse in magazin propriu giulonline giulonline Buna ziua, in prezent detin un numar de exploatatie de la primarie pentru animalele pe care le am, insa doresc sa fac asta o afacere legala si sa vand ... (vezi toată discuția)
Sistem real / norma de venit farcl farcl Buna ziua. Am un PFA - norma de venit, cod caen principal 0150 - Activitati in ferme mixte(cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor) dar am efectuat ... (vezi toată discuția)