avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... De ce specialitate trebuie sa fie expertul ca sa faca ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

De ce specialitate trebuie sa fie expertul ca sa faca urmatoarea expertiza:

Buna, am solicitat o expertiza in instanta constand in verificarea starii de intretinere a unei instalatii de climatizare precum si prelevarea de probe din interiorul tubulaturii instalatiei de climatizare pentru a descoperi daca exista agenti patogeni.Imi puteti indica un expert care m-ar putea ajuta?ce specialitate sa fie?eu m-am gandit la un biolog,asta pentru analiza probelor,insa nu gasesc in lista.Iar pentru verificarea instalatiei , chiar nu stiu cine m-ar putea ajuta...multumesc, astept un raspuns cat mai urgent
Cel mai recent răspuns: Mihaela Verdes , Evaluator 12:53, 27 Octombrie 2011
un expert - Instalatii pentru constructii intrati pe site-ul www.just.ro si la sectiunea Experti judiciari o sa gasiti o lista cu expertii pentru constructii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica Raluca  Todea Raluca Todea Buna ziua! Am o nelamurire legata de o speta. In cadrul unui litigiu avand ca obiect obligarea unui constructor de refacere a unor lucrari, s-a dispus ... (vezi toată discuția)
Cererea de expertiză Andreeamiriam Andreeamiriam Buna cerere la executor judecătoresc pt o expertiza in vederea stabilirii calitatea proasta a unei lucrări de izolatie unde se depune??? (vezi toată discuția)
Expert Luciana21 Luciana21 Buna dimineata...va rog sa ma ajutati cu un model de cerere privind numirea unui expert...va las si adresa mea de e-mail in speranta ca voi primi un raspuns ... (vezi toată discuția)