Va rog sa-mi spuneti cum pot sa inregistrez 5 zile cfs pe versiunea veche (inca nu am finalizat versiunea noua ptr ca nu m-am lamurit cu inregistrarea salariului si sporurilor aferente: la incadrare sau realizat;
Mentionez ca avem mai multi salariati cu 5 zile CFS (prin acord intre salariat si patronat s-a hotarat sa se ia cfs ptr. redresare economica).Trebuie facuta neaparat decizie de suspendare si apoi inregistrare in revisal?
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns urgent intrucat perioada de cfs a fost 26.09-30.09 si astazi ar fi ultima zi de transmitere la ITM.
In versiunea veche nu exista posibilitatea inregistrarii suspendarilor. Le veti inregistra in versiunea noua si le veti transmite odata cu intreg registrul.
M-am gandit sa transmit in revisalul vechi, sectiunea :tipul contractului la "detalii "- trec CFS si perioada 26.09.-30.09, ca sa nu fiu sanctionata pentru netransmiterea in termenul de 19 zile lucratoare.
Apoi operez si in versiunea noua si transmit intreg registrul pana la 30.10.2011, ......poate o da domnul sa se mai faca precizari in legatura cu inregistrarea salariului si a sporurilor.
Fac bine ? Ce spuneti? Va rog sa-mi raspundeti ca mai am timp de transmitere la ITM pana la ora ...23.59.
Multumesc anticipat.
Revisal
alinamariabrasoveanu
Buna ziua,
Problema este urmatoarea revisalul inclusiv pana astazi a fost transmis cu versiunea cea veche de 5.06, ne stiind ca a aparut versiunea cea noua ... (vezi toată discuția)