avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificari sporuri - REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificari sporuri - REVISAL

Sporurile salariale din statul de plata aferent lunii august 2011 difera fata de cele ale lunii septembrie 2011. Trimit registrul electronic in octombrie. Trebuie sa trimit doua registre?:O in aceeasi zi...
Multumesc,

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 27 Octombrie 2011
Puteti trimite un singur registru ... faceti mai intai modificarea aferenta lunii august si apoi modificarea aferenta lunii septembrie ...
Asa am sa fac.
Sa inteleg ca "registrul" trebuie sa contina toate modificarile care au avut loc dupa 01.08.2011?!
Multumesc.
Da, toate modificarile aparute dupa 01.08.2011 in timpul executarii unui c.i.m. trebuie sa apara in REVISAL.
Daca depun revisalul saptamana aceasta inseamna ca il pot trimite doar cu modificarile pentru luna august 2011 pentru ca pentru luna sept 2011 am termen de maxim 20 zile de la data modificarilor.Modificarile pentru o luna le consideram a se realiza in ultima zi a lunii respective? Adica pentru sept. duc modificarile pana pe data de 19.10.2011, pentru oct. pana pe data de 19.12.2011 si tot asa?
Ati spus corect "termen maxim". Orice modificare se poate comunica in maxim 20 de zile de la producerea ei. Asadar puteti trimite august si septembrie.

Alte discuții în legătură

Consemnare sporuri si cfs in revisal NBIA NBIA Buna seara As vrea sa stiu daca in revisal trebuie consemnate lunar sporurile ocazionale si concediile fara salar? Daca da, care sunt termenele de ... (vezi toată discuția)
Revisal - inregistrare lunara modificare cuantum salariu si sporuri ela-ela ela-ela Buna ziua, In raspunsul dat de inspectia muncii se face referire la completarea in registru a oricarei modificari intervenite (lunar sau ocazional) [b]asupra ... (vezi toată discuția)
Modificari revisal Daliborka Daliborka Buna ziua am intels ca ar fi survenit anumite modificari privin inreigstrarea in revisal a unor modificari contractuale (privind schimbarea de functie , a ... (vezi toată discuția)