avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cumparare autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cumparare autoturism

Doresc sa cumpar o masina de la o firma. Masina este fabricata in 2005, a fost in leasing si la terminarea contractului de leasing, a fost cumparata de firma care o folosea si de la care eu doresc sa o cumpar.Trebuie platita vreo taxa de poluare pentru aceasta masina?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:19, 20 Octombrie 2011
Daca este deja inmatriculata in Romania nu mai trebuie sa platiti taxa de poluare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto hacu hacu Am cumaparat un matiz in primavara cu act de vanzare cumparare dar nu l-am imatriculat pana acum intrebarea e eu o sa platesc taxa daca vreau sa-l imatriculez ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare 2012 EmilCS EmilCS Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul unei masini fabricate in 2006 (cf certif de inmatriculare) si inmatriculata pe 26.01.2006, in LEASING, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Taxa de inmatriculare robertnelu robertnelu Doresc cumpararea unui autoturism Logan fabricat in 2005, inmatriculat de la inceput in Romania.Prima inmatriculare a fost la o societate de laeasing ... (vezi toată discuția)