avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recensamant 2011
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recensamant 2011

Sunt pensionar cu pensie de serviciu cu termen indeplinit,va rog s-ami spuneti daca prestez ca recenzor pe timpul recensamantului din octombrie 2011,voi avea probleme cu pensia.Deoarece cei care vor fi recenzori sunt remunerati cu 50roni pe zi. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Manoliu Eugen , utilizator 16:54, 23 Octombrie 2011
Se pare ca nu.Numai cei iesiti la pensie cu anticipatie.Totusi exista nemultumiri pentru cei 16% impozitati din 50lei/zi., ramasnand numai 42'
Aici comentarii:[ link extern ]
Va uitati pe ultima decizie de recalculare a pensiei (ati iesit la pensie inainte de a intra in vigoare Legea nr. 119/2010). Daca pe aceasta decizie scrie "pensie pentru limita de varsta", nu aveti probleme.

Nu pot cumula pensia cu veniturile obtinute ca recenzor:
-beneficiarii de pensie anticipata;
-beneficiarii de pensie anticipata partiala;
-beneficiarii de pensie de invaliditate, indiferent de grad.
=D> VA MULTUMESC FOARTE MULT PTR RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recensamant. fiind pensionat anticipat pot fi recenzor? Livia Costescu Livia Costescu Poate participa la recensamant o persoana care este pensionata anticipat? Daca da, i se sisteaza cumva pensia pentru perioada in care se desfasoara ... (vezi toată discuția)
Pensie militara anticipata - pot sa mai lucrez? geordao geordao am 43ani .sunt pensionar militar anticipat si am inteles ca ultima lege din decembrie nu mai da dreptul la munca cadrelor militare ,mi .sri.sa presteze alte ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie militara ionioneforie ionioneforie Stimati domni, Speta mea se prezinta astfel: - in luna martie 1999, am incetat raporturile de serviciu cu Inspectoratul Judetean de Politie ... (vezi toată discuția)