avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarare judecatoreasca

buna seara am nevoe de ajutor acum o luna am avut o infatisare la divort atunci am fost de acord ca fetita mea sa ramana la tatal sau dar acum imi dau seama ca nu are grija de ea asa cum a spus el este plecat in afara tari si nu sunt de acord ca fata sa fie crescuta de mama lui . am sanse sa fac recurs sa aduc cazul in rejudecare? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 20:02, 20 Octombrie 2011
-calea de atac impotriva hotararii instantei de fond privitoare la divort este apelul si nu recursul. termenul este de 30 de zile de la comunicarea hotararii adica de la data la care o primiti acasa. Dosarul il veti putea consulta dupa ce judecatorul isi motiveaza hotararea.
-dupa judecarea apelului, in cazul in care in continuare nu sunteti multumita de solutie, puteti ataca hotararea cu recurs tot in termenul de 30 de zile de comunicarea hotararii.
motivele de apel le puteti depune pana cel mai tarziu la prima zi de infatisare.


Ultima modificare: Joi, 20 Octombrie 2011
Nicoleta Silvia Hulpus, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la divort cris_deo cris_deo Buna seara. Pe data de 30-01-2009 am avut ultimul termen la divort in care eu am fost reclamant iar la sfarsitul sedintei judecatoarea a spus a se va da ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare a unei hotarari de divort ramasa definitiva prin nerecurare ilieiri ilieiri in ianuarie 2011 sa dispus desfacerea casatoriei hotararea a ramas definitiva prin nerecurare. In octombrie 2012 paratul depune o cerere la judecatorie prin ... (vezi toată discuția)
In cat timp iese hotararea de divort? mihasava35 mihasava35 Buna seara. In 26 mai 2016 sa pronuntat divortul. Fostul sot nu a contestat hotararea in cele 30 de zile in care o putea face. Intrebarea mea este,in cat ... (vezi toată discuția)