avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... sfat in legatura cu un accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

sfat in legatura cu un accident auto

Buna seara.Acum 2luni,tatal meu a fost implicat intr-un accident auto,el fiind vinovatul, deoarece nu a acordat prioritate de dreapta celuilalt vehicul. Este normal, ca dupa 2luni una din victime (alta decat soferul) sa ceara bani in fiecare zi pentru o usoara "arsura" la mana provocata de declansarea airbag-ului masinii in care se afla?(Mentionez ca la sectia de politie au declarat ca nu au nici un fel de pretentii). Nu ar trebui sa apeleze la firma de asigurari, pentru eventualele cheltuieli de sanatate?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: clctina , utilizator 08:05, 21 Octombrie 2011
Daca au mentionat ca nu au pretentii nu le dati bani.Banuiesc ca nu a inceput urmarirea penala impotriva tatalui dvs?In acest ca problema se pune putin altfel.
"sa ceara bani in fiecare zi" este normal, ca doar este criza..scuzati gluma :)
! Insa nu este legal, n-aveti nici o obligatie sa-i dati...pretentiile de acest fel, se rezolva in instanta...poate va cere bani sa va dea in judecata :d
daca nu au formulat plangere penala nu le dati nici un ban
va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident 2008 cu vatamare corporala ionescu luminita ionescu luminita in seara zilei de 2.nov.2008 in Constanta, a avut loc un accident rutier provocat de catre o masina care a trecut fara a acorda prioritate de dreapta(era ... (vezi toată discuția)
Accident cu 2 raniti pe scaunele din fata si 5 in spate mdmilan mdmilan Buna seara, In urma cu cca 2 ani sotia mea a fost implicata intr-un accident rutier astfel: Venea de pe o strada cu semn de cedeaza trecerea, a incetinit ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna iar cel ce m a acroșat nu avea asigurare obligatorie MLY 1 MLY 1 Bună ziua,mă ajutați și pe mine cu o problema?Mai exact in urma cu un an am avut un accident rutier,mă deplasam spre casa iar pe partea mea de mers urma o ... (vezi toată discuția)