cioan a scris:
In functie de conditiile concrete in care s-a produs accidentul de circulatie (pe care nu le-ati aratat in totalitate) exista posibilitatea ca solutia procurorului sa fie NUP.
Adica concret ce?
Ma deplasam pe dn inspre casa. S-a intamplat pe la ora 18 conditii meteo bune. Am fost atentionat de sotie in timp ce treceam de intersectie ca trebuie sa facem dreapta ca sa platim facturile la un paypoint. Am oprit masina dupa ce am trecut cu cca 10-15 metri de trecerea pietonala.M-am asigurat ca nu vine nicio masina din fata si din spate si am efectuat manevra de dat inapoi moment in care biciclistul a traversat trecera iar eu nu am apucat sa-l evit deoarece s-a intamplat foarte repede. L-am lovit cu partea dreapta spate. El se deplasa de la stanga spate spre dreapta spate.Nu a recunoscut ca era pe bicicleta. Nu am baut dar biciclistul era baut si avea o alcoolemie de 0,69 in aerul expirat cand politia a facut alcooltestul la spital unde a fost transportat dupa ce eu am anuntat serviciul de urgenta 112. Au fost martori la fata locului dar niciunul nu a declarat nimic politia nu a audiat pe nimeni.Politistul mi-a spus ca dupa cum vede el, accidentatul nu se afla pe bicicleta. O sa cer expertiza oricum in momentul in care incepe UP. Am declarat la politie ca nu-mi dau seama daca se afla pe bicicleta in mers sau pe langa ea.Ce-i drept nu-mi dau seama ce am vazut in oglinda ,cea din masina ,este soldul sau si trecerea ca pe u flash totul a decurs atat de repede incat nu-mi puteam da seama. Dupa ce am vorbit cu unele pers. care erau se aflau acolo si din ceea ce deduc dupa urma de la masina nu putea fi decat pe bicicleta confirmandu-mi si martori care au vazut si chiar accidentatul in spital cand am fost la el pe care dealtfel l-am si inregistrat audio video fara stirea lui, cu mine se afla un prieten cand mi-a recunoscut. Am franat dar fara urme. Masina s-a oprit cu acoperind trecerea de pietoni(Pe trecere) Asta e cam tot. Acum aveti exact cum s-a intamplat incidentul. Ce-mi recomandati ce credeti ca se va intampla mai departe?
Multumesc