avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... gresala salari inrevisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

gresala salari inrevisal

am inregistrat in revisal salariati prima data cu salariu de 1200 ,dar trebuia cu 900 si dupa aia facuta modificarea de 1200 cum pot sa repar o gresala facuta ptr ca azi am corectat si imi apar in prezent cu 900 nu cum trebuie adica 1200?
Cel mai recent răspuns: petro4 , utilizator 12:49, 21 Octombrie 2011
Operatiunea se face prin efectuarea a doua modificari:
- prima, de la 1200 la 900, specificand data de la care se aplica;
- a doua, de la 900 la 1200, facand specificarea datei de la care se aplica.
Cred ca dupa fiecare dintre cele doua modificari trebuie sa faceti transmiterea registrului
dar eu am facut corectie de la 1200 la 900 ,acum trebuie sa fac modificarea de la 900 la 1200 si cu explicatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gresala de salariu in revisal institutiepublica institutiepublica Din gresala am trecut la doua salariate un alt salariu.Adica in loc de 1019 am trecut 1119.Am si trimis programul cu aceasta gresala...Ar trebui sa corectez si ... (vezi toată discuția)
Oug 53/2017 Tania  D Tania D 3. La articolul 17, alineatul (5) se modifică şi va avea următorul cuprins: „(5) Orice modificare a unuia dintre elementele prevăzute la alin. (3) în ... (vezi toată discuția)
modificare / corectie revisal ??? sadaka sadaka va rog sa ma sfatuiti, este corect sa fac modificari in revisal daca gasesc in el nereguli in declararea activitati unui salariat. expl: am un salariat care ... (vezi toată discuția)