avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conflict de interese si abuz in serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conflict de interese si abuz in serviciu

Buna ziua!
Am si eu 2 probleme la care incerc sa gasesc un raspuns concret

1) Intr-o institutie publica(spital) daca socrul directorului medical vrea sa asigure paza (cu firma specializata) si se face contract de achizitie publica(prestari servicii) se poate interpreta ca fiind conflic de interese? daca da, unde este reglementat?
2) Daca in aceeasi institutie persoana de la resurse umane nu promoveaza angajatii pe treptele profesionale conform legislatiei in vigoare (treapta pe care sunt incadrat nu mai exista din data de 04.06.2010 conform OUG 467/19.05.2010) se poate considera abuz in serviciu?In momentul de fata sunt prejudiciat din punct de vedere financiar cat si ca vechime pe treapta profesionala.

Multumesc anticipat!

P.S. Rog sa scuzati greseala de la "SUBIECT" dar sunt in timpul programului
Ultima modificare: Vineri, 21 Octombrie 2011
Alex0804, utilizator

Alte discuții în legătură

Legislatie pt. sanitar andrale andrale Va ror sa ma ajutati in urmatoarea problema. Daca o asistenta a dat examen pt. grad principal la DSP mai trebuie sa dea examen si la spital? D-na de la ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici jigan56 jigan56 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind promovarea functionarilor publici avand functie de executie, posibila in anul 2012, aferenta urmatoarelor ... (vezi toată discuția)
Promovare vladmm vladmm Un prieten a fost numit intr-o functie de conducere,director ingrijiri pe unitate in martie,2006,era economist deb.deoarece in urma cu 6 luni isi schimbase ... (vezi toată discuția)