avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legislatie pt. sanitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legislatie pt. sanitar

Va ror sa ma ajutati in urmatoarea problema. Daca o asistenta a dat examen pt. grad principal la DSP mai trebuie sa dea examen si la spital? D-na de la resuerse a anuntat-o ca trebuie sa dea examen si la spital ca nu este valabila adeverinta de la DSP. Care este legislatia in acest sens,care legea si articolul care trebuie sa-l studiez?
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 11:34, 9 August 2010
Nu trebuie sa mai dati un alt examen.
Unitatea sanitara trebuie sa solicite la DSP transformarea postului din asistent medical in asistent medical principal . Promovarea se poate face in cadrul cheltuielilor de personal alocate .
Vedeti conditiile prevazute in Ordinul MS nr.467/19.05.2010 pentru aprobarea criteriilor privind angajarea si promovarea in functii,grade si trepte profesionale in unitatile sanitare publice din sectorul sanitar - Monitorul Oficial nr.370/04.06.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 330/2009 sanatate promovari PUFACONT PUFACONT suna asistenta medicala si am sustinut examenul petru grad principal, am facut o cerere pentru trecere conform adeverintei in grad principal, pot fi promovata ... (vezi toată discuția)
Pierdere grad principal DanielaPirtoc DanielaPirtoc Sunt asistenta medicala din anul 1989. Atunci am terminat Liceul sanitar. Dupa aceasta, mi-am completat studiile cu scoala postliceala, care nu exista inainte ... (vezi toată discuția)
Promovare in urma obtinerii diplomei de licenta CO.COS CO.COS In ce act normativ este reglementata promovarea in urma obtinerii diplomei de licenta, de pe postul de asistent medical cu scoala postliceala pe postul de ... (vezi toată discuția)