avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea 330/2009 sanatate promovari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea 330/2009 sanatate promovari

suna asistenta medicala si am sustinut examenul petru grad principal, am facut o cerere pentru trecere conform adeverintei in grad principal, pot fi promovata cf. legi 330/2009 art. 32?
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 08:34, 8 Aprilie 2010
Puteti fi promovata in momentul cand unitatea sanitara are bani la buget si cand exista aprobarea DSP de transformare a postului din asistent medical in asistent medical principal . Angajatorul nu poate fi obligat sa promoveze daca nu detine fondurile necesare .
In unitatile sanitare publice se vor aplica prevederile lg. nr.330/2009 , anexa I, art.8?
Promovarea se face pe baza de examen si cu transformare de post la DSP ?
Promovarea se face conform art.32 si dupa ce este postul in statul de functii ,vacant sau transformat cu aprobarea DSP, conform examenului sustinut (asistent principal).Cat priveste celelalte categorii, se asteapta ordinul MS privind promovarea si avansarea in functii .Speram sa-l si elaboreze pentru ca cel existent este abrogat .
Sunt foarte multi salariati care ar indeplini conditiile de promovare , personal TESA , care " nu mai are rabdare" si nu intelege ca nu s-a oublicat ordinul MS privind promovarea...
Trebuie sa inteleaga , oricu promovarea nu este obligatorie . Daca cei care ar trebui sa acorde promovarea integeg , e suficient .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie pt. sanitar andrale andrale Va ror sa ma ajutati in urmatoarea problema. Daca o asistenta a dat examen pt. grad principal la DSP mai trebuie sa dea examen si la spital? D-na de la ... (vezi toată discuția)
Pierdere grad principal DanielaPirtoc DanielaPirtoc Sunt asistenta medicala din anul 1989. Atunci am terminat Liceul sanitar. Dupa aceasta, mi-am completat studiile cu scoala postliceala, care nu exista inainte ... (vezi toată discuția)
Grad principal asistent medical stefqkyw stefqkyw sunt asistent medical, angajat in spital judetean, am sustinut si obtinut gradul de asistent medical principal, am depus copie dupa diploma si cerere,si nu am ... (vezi toată discuția)