avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Informatii venituri obtinute in Germania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Informatii venituri obtinute in Germania

Buna ziua,
va rog sa-mi dati o idee despre cum as putea obtine informatii daca o persoana obtine venituri in Germania si care sunt acestea.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sorin703 , utilizator 10:48, 25 Octombrie 2011
In ce context? In principiu informatiile acestea sunt confidentiale dar instanta ar putea cere detalii despre veniturile unei persoane.
Ultima modificare: Vineri, 21 Octombrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
Platesc pensie alimentara fetei mele care invata in Germania intrucat fosta nevasta s-a recasatorit acolo. Doresc sa incetez plata pensiei prin dovedirea faptului ca fata obtine venituri in Germania, lucru banuit de mine dar neconfirmat.
Multumesc pentru raspuns.
Nu stiu care sunt conditiile de eliberare a acestei informatii in Germania dar sunt sigur ca informatiile sunt confidentiale si nu le veti afla prea usor.
Alex_Munteanu a scris:

In ce context? In principiu informatiile acestea sunt confidentiale dar instanta ar putea cere detalii despre veniturile unei persoane.

Sa inteleg totusi ca o cale ar fi prin actionarea in judecata astfel incat instanta sa solicite aceste informatii? Are sanse instanta sa obtina aceste date?
Multumesc.
Instanta din Germania poate cere direct fiscului german datele, instanta romana nu stiu cat de multe informatii ar primi. Totusi, instanta romana ar putea cere paratului sa prezinte un certificat din partea fiscului german.

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara sorin703 sorin703 Am divortat de 20 de ani si platesc si acum pensie alimentara. Fosta sotie s-a recasatorit si s-a mutat in Germania de aproape 15 ani, noi neavand niciun fel ... (vezi toată discuția)
Proces de pensie de intretinere cu un tata iresponsabil iulia949 iulia949 Buna ziua! V-as ruga, pe cei care aveti experienta in dreptul familiei, sa imi dati un sfat in urmatoarea problema: fiica mea - 21 de ani, studenta - a ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara in germania roxana  deva roxana deva Buna ziua.As dori un raspuns referitor la cuantumul pensiei alimentare minime in Germania .Fostul meu sot-roman cu drept de munca in Germania -imi trimite acum ... (vezi toată discuția)