avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Am divortat de 20 de ani si platesc si acum pensie alimentara. Fosta sotie s-a recasatorit si s-a mutat in Germania de aproape 15 ani, noi neavand niciun fel de relatie, atat cu fetita cat si cu fosta sotie. La fiecare recalculare a pensiei ma intalneam doar cu fosta soacra si avocata ei. La terminarea studiilor liceale pe care le-a facut fata in Germania, in 2008, am sistat plata pensiei iar anul trecut m-a dat iar in judecata invocand faptul ca este studenta. Am avut mari dubii privind veridicitatea adeverintei de studenta la zi dar instanta a admis actiunea. Am pus problema obtinerii unor venituri in Germania de catre fata dar nu am avut cum sa demonstrez ca lucreaza, instanta nu a luat in calcul aceasta premisa.
Intrebarea este: cum as putea obtine oficial informatii din Germania daca fata lucreaza sau nu. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: C.A. Tamara Lenz , Avocat 10:40, 1 Martie 2010
. Stimate domn, luati-va un avocat care sa va reprezinte. In situatai dvs, trebuie facuat o cerere oficiala la FINANZ AMT in Germanai, in orasul in care locuieste ( studiaza) si veti afla raspunsul dorit .
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliul in strainatate e suficient ? mama fetei mele locuieste in germania unde este recasatorita ... Mantel Mantel Mama fetei mele locuieste in Germania unde este recasatorita din 2016. A platit pensie alimentara pana la majoratul fetei (asa era in hotarare ....,,pana la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara diminuata in urma recalcularii pensiei militare Ana-Maria_67 Ana-Maria_67 Buna ziu, am si eu o intrebare la dvs. in urma divortului, fostul sot i-a acordat fiicei mele o pensie alimentara de 500 lei, data prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Deducere copil vladia vladia Buna ziua. Sunt recasatorita in Belgia si copilul meu este student in Romania.Deocamdata este in intretinerea mea si figureaza la deducere pt impozit la sotul ... (vezi toată discuția)