Mama fetei mele locuieste in Germania unde este recasatorita din 2016. A platit pensie alimentara pana la majoratul fetei (asa era in hotarare ....,,pana la majoratȚ).Am deschis actiune judec. pentru continuarea platirii pensiei fetei.(aceasta fiind acum studenta). Am cerut ca (,) calcularea pensiei sa se faca raportat la salariul minim pe economie din Germania.( acest din urma cap de cerere fiind respins de Instanta pe motiv ca nu am facut dovada cu acte oficiale care sa ateste faptul ca fosta sotie locuieste in Germania sau ca munceste acolo) Stiu (si am prezentat Instantei), adresa unde locuieste chiar si locul de munca dar nu am acte oficiale in acest sens (decat,adresa de pe plicuri,marturii ale unor membri ai familiei, extrase de cont ale sumelor trimise pana acum,) Stiu ca exista stipulat ,,undevaȚ(!?!) ca este suficient ca debitorul doar sa locuiasca in strainatate,, conditie suficienta ca (,)calculul pensiei sa se faca functie de salariul minim din Germania. Exista o astfel de norma (interna sau internationala) ? Si daca ,,daȚ care este aceasta ? Cu multumiri anticipate
daca ati cerut dvs si nu fata, ati plecat gresit, nu aveti calitate procesuala dvs, ci fata ca e majora.
daca stiti unde sta si unde lucreaza cereti prin comisie rogatoirie sa se afle cat castiga.