avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Deducere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Deducere copil

Buna ziua.
Sunt recasatorita in Belgia si copilul meu este student in Romania.Deocamdata este in intretinerea mea si figureaza la deducere pt impozit la sotul meu actual.Problema e ca tatal copilului care locuieste in Germania a luat de la facultatea baiatului o adeverinta ca este student cu care vrea sa se scada la impozit in Germania spunand ca este la el in intretinere.Ce ar trebui sa fac eu ?Poate sa il bage sa se scada la impozit in Germania si eu in Belgia sa raman in continuare cum am fost pana acum adica declarat la sotul pt deducere sau trebuie sa renunt eu , pentru ca fostul e hotarat sa nu renunte.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: vladia , utilizator 23:43, 15 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Picati la pace si intrebati-l si pe el.
Nu exista modalitate de picare la pace.As fi vrut sa imi spuneti cine poate fi amendat in cazul in care se va dovedi in viitor ca este la impozit in doua parti...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este in intretinerea mamei, de ce l-ati lasat pe tata sa beneficieze de deducere in Romania? Asta inseamna ca era in intretinerea lui. E vorba de declaratii false la mijloc.

Amandoi sunteti pasibili de pedeapsa.
Nu am spus ca l-am lasat pe tata sa ia deducere dupa el.Noi locuim in Belgia si actualul meu sot l-a avut si il mai are la intretinere aici.Copilul este proaspat student in Romania doar de anul acesta pana acum locuind cu noi in Belgia.Eu am spus ca fostul sot s-a dus la facultate si a cerut o adeverinta ca este copilul student pt a-l declara la fisc in Germania in intretinerea lui pt a ne face noua rau...si de aici nu stiu cum trebuie procedat !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere copil in timpul concediului de crestere copil LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Buna ziua, am o problema. Un salariat are un copil de un an, mama se afala in concediu de crestere copil. Facand salariile am vazut ca nu are copilul in ... (vezi toată discuția)
Deducere impozit viorelus viorelus Am un copil in varsta de 21 ani, la facultate si nu lucreaza.Este considerat in intretinere/daca da ,eu fiind pensionar, beneficiez de deducere la impozit?Mai ... (vezi toată discuția)
Persoane in intretinere, coasigurati anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: un salariat are un copil, 23 ani , student, bursa 300 lei - angajatul nu poate beneficia de ... (vezi toată discuția)