Buna ziua. Am o intrebare legata de masina,daca este instrainata masina atat timp cat este inca in instanta pentru recupererea taxei auto ,ma refer innainte de a se pronunta hotararea judecatoreasca ,este in regula ,adica actiunea merge mai departe,se mai pot recupera banii daca hotararea este favorabila? Va intreb acest lucru deoarece masina este a mea dar este in acte pe alta persoana si in numele persoanei respective am facut toate demersurile in instanta deoarece eu am platit taxa, si acum vreau sa o inmatriculez pe mine, dar inca nu am decizia finala de la instanta, deci intrebarea este daca o pot trece pe mine fara a pierde acei bani? VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RESPUNS
In primul rand banii se cuvin titularului actiunii care se afla pe rolul instantei.Nu dvs veti ridica banii ci acesta deorece banii i se cuvin lui ,el fiind reclamantul.Nu are legatura ceea ce ati intrebat cu faptul ca vreti sa vi se transfere dreptul de proprietate asupra acestui autovehicul.Puteti sa o faceti oricand.
Taxa auto
jacquelline
1 Decizia de calcul a taxei auto este valabila numai o anumita perioada sau este definitiva si pe baza ei pot oricand sa-mi inmatriculez masina?
2. Daca am ... (vezi toată discuția)