avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... VANZARE MASINA DACA ESTE IN INSTANTA PENTRU RECUPERERE ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

VANZARE MASINA DACA ESTE IN INSTANTA PENTRU RECUPERERE TXA AUTO

Buna ziua. Am o intrebare legata de masina,daca este instrainata masina atat timp cat este inca in instanta pentru recupererea taxei auto ,ma refer innainte de a se pronunta hotararea judecatoreasca ,este in regula ,adica actiunea merge mai departe,se mai pot recupera banii daca hotararea este favorabila? Va intreb acest lucru deoarece masina este a mea dar este in acte pe alta persoana si in numele persoanei respective am facut toate demersurile in instanta deoarece eu am platit taxa, si acum vreau sa o inmatriculez pe mine, dar inca nu am decizia finala de la instanta, deci intrebarea este daca o pot trece pe mine fara a pierde acei bani? VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RESPUNS
Cel mai recent răspuns: mir21 , utilizator 18:34, 25 Octombrie 2011
In primul rand banii se cuvin titularului actiunii care se afla pe rolul instantei.Nu dvs veti ridica banii ci acesta deorece banii i se cuvin lui ,el fiind reclamantul.Nu are legatura ceea ce ati intrebat cu faptul ca vreti sa vi se transfere dreptul de proprietate asupra acestui autovehicul.Puteti sa o faceti oricand.
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto jacquelline jacquelline 1 Decizia de calcul a taxei auto este valabila numai o anumita perioada sau este definitiva si pe baza ei pot oricand sa-mi inmatriculez masina? 2. Daca am ... (vezi toată discuția)
Radiere auto ComisarMiclovan ComisarMiclovan :))Cu sitma si urari de LA MULTI ANI! Am 2 intrebari re. la ultima \"regelementare\"a taxei auto : 1. daca [b]radiez[/b] masina se mai plateste aceasta ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate nr. rosii jacquelline jacquelline Am contestat la sectia de contencios administrativ decizia emisa de DGFP cu privire la taxa de poluare. Din cate am observat pe portalul tribunalului termenele ... (vezi toată discuția)