in 2007 a venit in control un reprezentant al uniunii compozitorilor si m-a amendat pentru detinerea unui tv in magazin(5pe3metri)am fost dat in judecata si pt a stiinge litigiul am platit cotizatia pe primul trimestru si am dat o declaratie pe propria raspundere ca nu mai voi utiliza tv,radio etc.Dupaaproape 5 ani imi trimit somatie de plata in valoare de 1300 ron(390remuneratie +910 penalitati).Pe respectivul inspector nu stiu daca il mai pot gasi ce ma sfatuiti?
Le raspundeti la somatie si le explicati de ce nu veti plati – anexati copie dupa hotararea judecatoreasca si copie dupa chitanta care dovedeste ca ati platit atunci ce era de platit.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ajutor
loremaria
Stiti cumva trebuie facute ceva demersuri pentru a putea pune muzica intr-un magazin (radio sau cd-uri)? Exista vreo taxa pe care trebuie sa o platim? ... (vezi toată discuția)
Executare
cristian16ian
In 2008 am facut un abonament la o companie de telefonie .In 2009 nu am mai putut plati pentru ca am ramas fara servici.In 2010 a inceput sa ma caute ... (vezi toată discuția)