avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Grad handicap pentru unul din urmatoarele diagnostice:
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Grad handicap pentru unul din urmatoarele diagnostice:

Imi puteti spune in ce grad de handicap se incadreaza urmatoarele diagnostice:

1. Hipertensiune arteriala esentiala grad III, stadiul 3 risc inalt.
2. Ateromatoza carotidiana. Accidente ischemice tranzitorii repetitive in teritoriul carotidian stang.
3. Sindrom anemic de etiologie mixta. Trombocitopemie.
4. Osteoporoza.
5. Coxartroza primitiva bilaterala
6. Poliatrita reumatoida gonartroza

De asemenea, imi puteti spune la ce boli se refera urmatorul continut: "Dispnee gr. 3 mMRC, poliartralgii, parestezii distale"?

Daca nu aici trebuia sa pun intrebarile, va rog sa ma ghidati catre categoria de forum corespunzatoare. :D

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: fergus , utilizator 19:06, 8 Noiembrie 2011
1.Numai comisiile de specialitate pt. evaluarea in vederea incadrarii intr-un grad de handicap ,prin personalul specializat,medici ,in functie de anumiti parametrii functionali pot stabili gradul de handicap.
Spre orientarea si informarea dvs.puteti consulta Ordin762/1992/2007,pt. aprobarea criteriilor medico-psihosociale pe baza carora se stabileste incadrarea in grad de handicap

2."Dispnee gr. 3 mMRC, poliartralgii, parestezii distale",este un grup de simtome specifice mai multor afectiuni,boli, ce intereseaza sistemul nervos,se refera la dificultate respiratorie,dureri poliarticulare si senzatii de furnicatura,intepatura sau amorteala ,de aceea un medic va poate spune cu exactitate in functie si de alti parametrii care este un diagnostic exact pt. acest grup comun de simptome.
Va multumesc pentru raspuns! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boli pentru caz de boala mariapanaite mariapanaite Hipertensiunea de gradul 2 de risc inalt si ischemia cardiaca sunt diagnostice pt pensionarea pe caz de boala ? eu am cautat dar n-am gasit lista cu bolile ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap tomasso tomasso Glorumero nefrita la care se adauga avc ischemic (doua episoade) sant afectiuni care se regasesc in normativul in vigoare al afectiunilor incadrabile grupele ... (vezi toată discuția)
Handicap accentuat aureliagorgan1943 aureliagorgan1943 Ma numesc Aurelia Gorgan din Arad , as dori un raspuns la intrebarea: cu urmatoarele diagnostice pot beneficia de handicap accentuat? 1 ) purtatoare de ... (vezi toată discuția)