avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plingere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plingere

fostul meu sot, mia facut plingere penala ca nu a vazut copilul desii am dovedit cu acte acest lucru cum pot sa fac plingere impotriva lui pt acest lucru? pot sa fac plingere la politie?el incearca sa ma sicaneze mereu...
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 22:47, 21 Septembrie 2008
In speta este vorba despre infractiunea de nerespectare de hotarari judecatoresti.Faptul ca dvs i-ati permis sotului sa aiba legaturi cu minorul si sa se implice in educatia si cresterea acestuia poate fi probat prin martori , fapte de notorietate , cunoscute de anumite persoane ...
Vor fi apreciate in concret depozitiile martorilor , declaratiile partii vatamate , in speta ale minorului , declaratiilor invinuitului/inculpatului si in functie de aceste elemente de fapt se va aprecia in concret vinovatia dvs .
Ramane si in sarcina tatalui sa dovedeasca ca a fost privat de acest drept!
Exista sanse de a se solutiona just acest litigiu , astfel incat sa se afle adevarul .
Luati legatura cu un avocat pentru indrumari in acest sens .
Cred ca este cazul sa luat legatura cu un avocat si sa-i explicati toate problemele pe care le aveti.
Am vazut ca vreti sa adoptati copilul, acum va plangeti ca fostul sot a facut o plangere penala...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangerea penala! corinuta corinuta As dori sa aflu ce se intampla atunci cand sotul care si-a agresat sotia, nu recunoaste ulterior la politie sau in instanta ca el ar fi agresat-o. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Divirt gabi1111 gabi1111 sunt casatorita 1994,separata 4 ani,2 copi minoriMotiv de divort :alcol,violenta(a fost privat de libertate 3ani 7 luni motiv tentativa de omor etc.in tot ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati ! ContSters68188 ContSters68188 Acum 8 luni am fost implicat in 3 spargeri auto ....fiid doar prezent deoarece cel care le sparge era cel mai bun prieten al meu ...sunt minor ....acum am 17 ... (vezi toată discuția)