avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general import produse second-hand
Discuție deschisă în Contabilitate în general

import produse second-hand

Poate sa-mi explice cineva step by step cum trebuie sa procedez daca pe un SRL doresc sa import si sa vand produse second hand din categorii diferite (mobila, electronice, electrocasnice, etc)? Imi trebuie certificat de importator? Exista un text de lege strict pe aceasta activitate?
Cel mai recent răspuns: leiila , utilizator 12:10, 23 Octombrie 2011
Din UE sau din alte state NON-UE?
din ue se pare. germania, dupa "categoriile" de marfa.

[ link extern ]

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2011
jeorj, utilizator
multumesc mult, jeorj!

da, din UE
Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen magazin electronice maiuca maiuca Buna ziua, as dori sa deschid un magazin de electronice, electrocasnice, jucarii. Produsele figureaza ca fiind second-hand, doresc sa le import si sa le vand ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru mobila second hand elena cailean elena cailean buna ziua.am un magazin de mobila noua, de ceva timp.acum vreau sa aduc si mobila second hand din germania, in acelasi spatiu, sa vand si mabila noua si mobila ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin tip consignatie mezgageza mezgageza ce trebuie sa infiintez daca vor sa vand produse cumparate din pietele din strainatate?(electronice,biciclete,schiuri etc.)SRL? AF? PF? este posibil sa vand ... (vezi toată discuția)