As dori sa stiu daca Legea 117/2011, de modificare a Legii armelor si munitiilor prevede o obligatie suplimentara in sarcina detinatorilor de armele neletale din Anexa C, pct 21.(pistol cu bila de cauciuc), in afara obtinerii certificatului de detinatoror pentru arma neletala.
Unde este prevazuta obligatia de a tine arma neletala in cutie metalica incadastata in perete?
Exista vre-o obligatie legala de a notifica faptul ca mi-am schimbat domiciliul, desi certificatul are CNP?Certificatul presupunea vre-o obligatie de avizare periodica?
legea privind armele neletale nu prevede expres unde sa tii arma, dupa noile reglementari si a proiectului de lege, se pare ca trebuie tinuta sub cheie daca aveti copii.
Referitor la baza legala, noi din baroul Dolj suntem mai privilegiati intrucat avem acces la site-ul legalis....vi-l indic!
Port arma neletala
doberv
daca x cumpara de la magazin un pistol cu bile de cauciuc,pistol care se vinde ca si arma neletala mai are nevoie de vreo autorizatie sau permis de port arma? (vezi toată discuția)