avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Subventii caldura 2011-2012
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Subventii caldura 2011-2012

Buna ziua.Anul trecut am aplicat pt ajutorul de incalzire,dar mi s-a refuzat dosarul pe motiv ca as avea 2 cladiri; situatia reala este de fapt urmatoarea:detin un singur apartament in care locuiesc si un chiosc din tabla amplasat pe terenul primariei,pt care platesc chirie,in care am desfasurat o activitate in urma cu 2 ani;acum activitatea e inchisa.Anul trecut am renuntat sa ma zbat,insa anul acesta situatia este mai critica deoarece avem si un copil,iar sotul este student;mentionez ca singurul venit al familiei este alocatia de 200 ron a copilului.Va rog sa ma sfatuiti ce demersuri ar trebui sa fac pt a beneficia de acest ajutor de incalzire si unde anume sa ma adresez pt clarificarea situatiei?poate fi acest chiosc considerat cladire si astfel un impediment ?deoarece nu intentionez sa renunt la el,in speranta ca voi pune in viitor pe picioare o afacere.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:34, 27 Ianuarie 2012
@zugriman

– cladirile sau alte spatii locative în afara locuintei de domiciliu sau alte imobile aflate în proprietate, cu exceptia locuintei de domiciliu, conduc la excluderea acordarii ajutorului pentru incalzirea locuintei
buna ziua, as dori sa stiu daca o familie detine un apartament in chirie la stat insa nu locuieste in acel apartament , poate solicita ajutor de incalzire pentru acel apartament. mentionez ca familia aceasta locuieste intr-o alta locuinta fara contract de inchiriere.va multumesc
Ca sa primesti ajutorul pentru caldura trebuie sa fii trecut in listele de intretinere.
Parerea mea este ca nu poate cere acest ajutor deoarece nu e trecut in listele de intretinere, practic este o locuinta fara persoane care sa aiba nevoie de ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire 2013 irinasilvia irinasilvia Buna seara,pot beneficia de ajutor pentru incalzire daca sotul e plect in strainatate fara contract de munca? eu nu lucrez si am doi copii minori m-ar intesa ... (vezi toată discuția)
Acordarea ajutorului pentru incalzire cu energia electrica andreeavenetopol andreeavenetopol Locuiesc in apartamentul mamei mele, doar eu, sotul si copilul. Venitul familiei este 1805 lei total. Noi avem o casa pe numele nostru dar nu locuim la acea ... (vezi toată discuția)