avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... cine ma ajuta?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

cine ma ajuta?

Codurile noi , ma intereseaza ,care anume sunt cele mai complete si contin si texte grila pentru intrare in BAROU? Caut un avocat in Arges care sa ma indrume.
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 15:23, 23 Octombrie 2011
Teste grila nu veti gasi in cuprinsul codurilor. Cautati in librarii culegeri de grile. Deocamdata exista doar teste din Noul Cod Civil,avand in vedere ca celelalte nu au intrat inca in vigoare.

[ link extern ]
[ link extern ]
;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen admitere in avocatura doina_dumitru doina_dumitru Buna vreau sa dau examen la anul pentru admitere in barou am carti dar sunt editii mai vechi poate sa ma indrume si pe mine cineva ce carti sa-mi cumpar . Au ... (vezi toată discuția)
Admiterea in avocatura 2009 si noile coduri mtoderic mtoderic Am tot auzit vorbindu-se in ultima vreme despre faptul ca se intentioneaza adoptarea noilor coduri (civil, penal, procedura civila si procedura penala) pana in ... (vezi toată discuția)
Codul civil/codul penal/codul de procedura civila/codul de procedura penala haller haller Buna ziua! va rog sa-mi spuneti si mie daca au intrat in vigoare noile coduri (civil/penal/de procedura civila/de procedura penala)! Va multumesc! (vezi toată discuția)