avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate concedia salariata insarcinata?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate concedia salariata insarcinata?

Buna ziua,
Sunt angajata pe perioada nedeterminata, insa cu perioada de proba 90 de zile, am anuntat angajatorul in scris asupra starii mele si doresc sa stiu daca ma pot concedia la data expirarii perioadei de proba.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 23 Octombrie 2011
Chiar si inainte.
da. In perioada de proba te poate concedia, intrucat o astfel de concediere nu se incadreaza intre exceptiile admise de Codul Muncii. Dupa expirarea perioadei de proba nu te mai pot concedia.
Si dupa expirarea perioadei de proba se poate concedia o persoana insarcinata , dar numai in cazul concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Însărcinată in perioada de proba Elenna.Ariana Elenna.Ariana Buna ziua, Sunt însărcinată in 13 saptamani si intentionez sa imi anunt angajatorul ca sunt însărcinată saptamana viitoare. Am peste 3 ani vechime ... (vezi toată discuția)
Drepturi, sarcina, angajat? FeliciaCorneaTM FeliciaCorneaTM Buna, Sunt angajata la o firma privata din TM, cu contract pe perioada nedeterminata, din data de 1.08. 2016 si saptamana trecuta am aflat ca sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Se poate desface cim? Chriss_6007 Chriss_6007 Buna ziua, sunt angajata la o banca din decembrie 2016, la mijlocul lunii ianuarie am aflat că sunt însărcinată,acum sunt in perioada de proba,iar sefa ... (vezi toată discuția)