avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... deducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

deducere

as dori sa stiu daca fiul meu are somaj de 250 lei ,eu pot sa-l iau in intretinere si sa beneficiez de deducere la impozitul pe salariu? va multumesc?
Cel mai recent răspuns: Stefania Paraschiva , Contabil 17:09, 23 Octombrie 2011
da. pt ca venitul nu depaseste suma de 250 lei
dar trebuie sa ia de la administratia financiara o adeverinta din care sa rezulte ca nu are alte venituri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere suplimentara copil major cu venit 250 somaj anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca salariatul mai beneficiaza de deducere suplimentara pentru copil, care are varsta de 19 ani, nu mai continua cu ... (vezi toată discuția)
Adeverinta crestere copil vicsilron vicsilron Pentru a completa adeverinta pentru cresterea copilului mi se cere venitul net. In statul de plata am rubrica de venit net suma din care trebuie scazuta ... (vezi toată discuția)
Deducere la stat pentru doua persoane aflate in intretinere? lliviu2013 lliviu2013 buna ziua am icercat sa obtin un credit astazi la banca . am salariul de 850 lei si cei de la banca mau intrebat cine beneficiaza de deducere de la stat pentru ... (vezi toată discuția)