avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general se mai numeste PFA?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

se mai numeste PFA?

intrebarea este, daca a ramas denumirea de PFA, sau altfel?
multumesc:)
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:35, 23 Octombrie 2011
Da. Inca e valabila aceasta forma de organizare si de desfasurarea a unor activitati comerciale..
am crezut ca sa schimbat PFA in intreprinzator individual sau Asociatie familiara...
Puteti alege oricare dintre aceste forme de organizare pomenite mai sus pentru desfasurarea unei activitati comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre asociatie familiala , persoana fizica sau s.r.l. d807 d807 buna as dori mai multe explicatii despre ce ar fi mai bine sa fac , si care ar fi diferenta intre ele va multumesc (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru contabilitatea unei inteprinderi familiare galpix galpix Buna seara....Sunt Bogdan si mi-am infintat o inteprindere familiara si si acum trebuie sa-mi tin singur contabilitatea ce acte ar trebui sa am ( caiete ) si ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala (2008) - ce implica realmente amelie11 amelie11 Am citit si rascitit legea aparuta in 2008 referitoare la PFA-uri, intreprinderi individuale si IF-uri, dar am inca neclaritati si nu gasesc nicaieri ... (vezi toată discuția)