avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... parte vatamata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

parte vatamata

am cuparat o masina de cu tot ce se putea face pentru a cumpara o masina intr un cuvant cumparator de buna credinta.Am aflat de la RAR precum masina are probleme m au lasat sa plec cu masina si mi au zis daca pot sa dau de persoana care mi a dat masina si sa mi dea banii e perfect. Am sunat persoana care mi a vandut masina si mi a zis ca nu are bani si o sa se imprumute la un prieten. Acel prieten a venit cu persoana care mia dat masina. La imprumutat in fata mea adica ia dat banii promisi celui care mi a vandut masina si mi am recuperat banii. Masina a ramas la cel care la imprumutat pe individul de la care am luat masina
ACUM SUNT ACUZAT PRECUM EU AM VANDUT MASINA PERSOANEI CARE LA IMPRUMUTAT PE CEL CE MI A VANDUT MASINA . NU MAI AM LINISTE DELOC VA ROG FRUMOS SA MI RASPUNDETI SI MIE . va multumesc

Ultima modificare: Marți, 25 Octombrie 2011
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 01:24, 24 Octombrie 2011
Daca nu figurati nicaieri ca proprietar al masinii, stati linistita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt parte vatamata intr-un dosar penal . mirelaaura mirelaaura Sunt Parte vatamata intr-un dosar penal. cu o masina auto depistata de mine la rar ca avand probleme masina. Am dat de persoana de la care am cumparat masina ... (vezi toată discuția)
Masina furata ,trecuta prin rar,revanduta,etc Scandik Naemultescu Scandik Naemultescu buna ziua ,am cateva intrebari serioase: ma numesc nae ,am o problema cu o masina care a fost gasita furata dupa 7 luni de cand am vandut-o eu,persoana ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? interesant artur8411 artur8411 buna seara azi am fost chemat la polititie in audienta de invinuit cu problema: sant acuzat cu inselatiune, abuz de incredere, si distrugere. dar nam ... (vezi toată discuția)