avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... masina furata ,trecuta prin rar,revanduta,etc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

masina furata ,trecuta prin rar,revanduta,etc

buna ziua
,am cateva intrebari serioase: ma numesc nae ,am o problema cu o masina care a fost gasita furata dupa 7 luni de cand am vandut-o eu,persoana careia i-am vanduto eu ,a trecut prin -rar-- acum 4 luni si a inscris masina,a vandut-o si acesta la rabdul lui dupa 2 luni de cand a inscris-o
.In prezent masina cica ar fi fost (furata)--de fapt imprumutata cuiva cu toate actele originale-carte,talon,2 chei DE CATRE PROPRIETAR,si aceasta persoana care a imprumutat-o a facut o radiere fiscala falsa pt putea vinde masina,,,

1. cum sa putut ca dupa 7 luni masina sa fie data furata si sa aibe timp sa treca prin atataea maini si prin RAR

2.masina in prezent a revenit primului proprietar care a incredintat-o dece? poate a fost pe mana cu cel caruia ia incredintat-o cu toate actele si cheile..

3.cel caruia i-am vandut-o imi cere bani -la randul lui iar fi data banii celui care i-o vanduse (de frica pt ca erau niste "anumite persoane" ) si mia zis sa ma inteleg cu el ,daca nu ma da in judecata si imi cere si daune morale,,
,eu nu mai am nici un leu: ce pot risca? daca castiga cel care ma da in judecata?poate castiga?fac puscarie daca nu dau banii?,se da cu suspendare in astfel de cazuri sau cu executare-mentionez fara antecedente penale,#-o? ,se trece la executarea bunurilor?- ce se intampla daca nu am venituri?? si nici bunuri?

4.eu am cumparat-o de la altu si ala de altu care ar fi cel care a imprumutat-o,,,nici unu dintre noi neinmatriculand-o doar intermediand-o,

5.eu pot sa platesc celui caruia i-am vandut-o dupa ce primesc la randul meu banii de la cel care mia vandut-o?cat dureza un astfel de proces?

multumesc astept raspunsuri,,,daca aveti nelamuriri intrebati-ma#-o
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu o problema de discutat. o ruda decedata de ... florifrumoase florifrumoase Buna ziua Amsi eu o problema de discutat. O ruda decedata de noua luni. Nu are familie, divortat de circa 35 de ani nu a avut copii. Noi suntem tulpina ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata mirelaaura mirelaaura am cuparat o masina de cu tot ce se putea face pentru a cumpara o masina intr un cuvant cumparator de buna credinta.Am aflat de la RAR precum masina are ... (vezi toată discuția)
Cum procedez in cazul in care dupa aproape doi ani am aflat ca am cumparat o masina furata? gotti_1 gotti_1 Buna ziua! Am si eu urmatoarea problema: am cumparat in luna septembrie 2010 din AUTOVIT o masina adusa din Germania in valoare de 20000euro (pretul pietei - ... (vezi toată discuția)