buna ziua
,am cateva intrebari serioase: ma numesc nae ,am o problema cu o masina care a fost gasita furata dupa 7 luni de cand am vandut-o eu,persoana careia i-am vanduto eu ,a trecut prin -rar-- acum 4 luni si a inscris masina,a vandut-o si acesta la rabdul lui dupa 2 luni de cand a inscris-o
.In prezent masina cica ar fi fost (furata)--de fapt imprumutata cuiva cu toate actele originale-carte,talon,2 chei DE CATRE PROPRIETAR,si aceasta persoana care a imprumutat-o a facut o radiere fiscala falsa pt putea vinde masina,,,
1. cum sa putut ca dupa 7 luni masina sa fie data furata si sa aibe timp sa treca prin atataea maini si prin RAR
2.masina in prezent a revenit primului proprietar care a incredintat-o dece? poate a fost pe mana cu cel caruia ia incredintat-o cu toate actele si cheile..
3.cel caruia i-am vandut-o imi cere bani -la randul lui iar fi data banii celui care i-o vanduse (de frica pt ca erau niste "anumite persoane" ) si mia zis sa ma inteleg cu el ,daca nu ma da in judecata si imi cere si daune morale,,
,eu nu mai am nici un leu: ce pot risca? daca castiga cel care ma da in judecata?poate castiga?fac puscarie daca nu dau banii?,se da cu suspendare in astfel de cazuri sau cu executare-mentionez fara antecedente penale,#-o? ,se trece la executarea bunurilor?- ce se intampla daca nu am venituri?? si nici bunuri?
4.eu am cumparat-o de la altu si ala de altu care ar fi cel care a imprumutat-o,,,nici unu dintre noi neinmatriculand-o doar intermediand-o,
5.eu pot sa platesc celui caruia i-am vandut-o dupa ce primesc la randul meu banii de la cel care mia vandut-o?cat dureza un astfel de proces?
multumesc astept raspunsuri,,,daca aveti nelamuriri intrebati-ma#-o