doresc sa cumpar un apartament prin banca si sa fac o conventie cu vinzatorul sa sa inchiem actul de vinzare pt o suma mai mare si sa incasez diferenta.
Dvs. vreti, ramane sa si puteti face ceea ce v-ati propus. De regula socoteala de-acasa nu prea se potriveste cu cea din targ.
In cazul creditelor imobiliare actul de vanzare-cumparare nu se incheie la notariat decat dupa efectuarea unei evaluari a imobilului respectiv. Expertul stabileste o valoare si un grad de uzura a imobilului respectiv. Banca poate sa acorde suma stabilita de expertul evaluator sau in functie de factorii de risc, aceasta valoare poate fi diminuata.:)
BUNA ZIUA!EU CAUT O" CHICHITA AVOCATEASCA 'SA POT SA INCASEZ PRESUPUSA DIFERENTA CARE S-AR PUTEA SA IMI RAMINA DUPA CE BANCA,IN URMA EVALUARII,IMI APROBA CREDITUL RESPECTIV!CE MIJLOACE,CE CAI DE ATAC AM SA POT SA INTRU IN POSESIA UNEI DIFERENTE CARE S-AR PUTEA SA RAMINA INTRE VALOAREA CREDITULUI APROBAT DE BANCA SI PRETUL PE CARE IL CERE VINZATORUL,SA ZICEM,MAI MIC DECIT SUMA APROBATA DE BANCA?