avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale taxa UCMR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

taxa UCMR

Manelele am inteles ca sunt excluse din UCMR.In acest caz, daca in locatie se difuzeaza muzica gen manele ( live + calculator ) , aceasta taxa ramane valabila si trebuie achitata?
Cel mai recent răspuns: Bria Laurentiu , Contabil 23:26, 24 Octombrie 2011
ai aici un link care cred ca iti explica cum ii situatia [ link extern ]
Chiar daca celor de la UCMR nu le plac manelele, bani le plac.
mda, deci e taxa pe aer...
cei de la UCMR numai sa auda ca s-a deschis un local si ai factura facuta pe luna in curs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uniunea compozitorilor si muzicologilor romani danairimies73 danairimies73 Detin un bar,in care ascult doar posturi de radio si tv.Nu am nici un CD si nici o caseta sau altceva de genul asta. Mi se cere sa achit taxa pentru UCMR. Nu ... (vezi toată discuția)
Autorizatii functionare si alte taxe adara adara Vreau sa imi deschid un bar si nu am inteles cate taxe trebuie sa platesc. In primul rand pentru autorizatia ade functionare, apoi pentru muzica?Daca vreau sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie neexclusiva de la upfr veronica ciucanu veronica ciucanu Am o cofetarie si se asculta muzica ambientala de pe stick inregistrat de noi .Am autorizatie de la UCMR-ADA.Cei de la UPFR zic ca imi trebuie si de la ei ... (vezi toată discuția)