avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Avizarea cadrelor militare pentru paza
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Avizarea cadrelor militare pentru paza

Am fost cadru militar ,iar acum lucrez in cadrul unei firme de paza.Surpriza a aparut de citeva zile,deoarece conducerea firmei a cerut ca,cadrele militare sa fie avizate ,pentru a putea lucra,conform unei ordonante ??
Va rog cine cunoaste ordonanta si pasii care trebui facuti pentru "avizarea unui cadru militar",unde se face avizarea si daca exista taxe.
Va miltumesc.
Cel mai recent răspuns: iscoditorul , utilizator 20:10, 24 Octombrie 2011
legea 40/2010 pentru modificarea legii 333/2003
din cate stiu, pentru cei care vin din sistem militar/politie, aveti nevoie de un certificat de competente profesionale de la o firma, de regula din orasul in care activati, firma care se ocupa de formare profesionala
nu se face scoala ci se da acest certiicat pentru agent de securitate - aceasta este denumirea functiei- si nu se da nici atestat ci numai certificatul
costa, parca, i jur de 1 mil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat agent de paza alexiastefania alexiastefania Am un coleg care lucreaza in cadrul M.I. ca si subofiter (a absolvit scoala militara).Mai are un al doilea job de doi ani in cadrul unei firme de paza cu ... (vezi toată discuția)
Certificat de competente profesionale agent de securitate dada_mim dada_mim Conform legii 333/2003 actualizata art 41 aliniat 5 se pot obtine certificate de competente profesionale fara a urma cursuri de calificare in anumite conditii. ... (vezi toată discuția)
Agent securitate moris ct moris ct Pentru fost cadru militar,mai este nevoie de școala de agenti de paza,sau se obtine atestatul fara acel curs? (vezi toată discuția)