avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... model cerere chemare judecata biroul de inmatriculari
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

model cerere chemare judecata biroul de inmatriculari

buna ziua

ma poate ajuta cineva cu un model de chemare in judecata a biroului de inmatriculari pentru taxa de inmatriculare. am cumparat o masina din germania si sunt in a treia luna cu numere rosii. am inteles ca pot da in judecata biroul de inmatriculari pentru a prelungi valabilitatea numerelor, este corect? sau cel putin sa aman plata taxei care este imensa. mutumesc pentru ajutor. ciprian

Alte discuții în legătură

Taxa auto adriano301279 adriano301279 buna ziua. as dori sa stiu daca se poate inmatricula un autoturism adus din germania fara a se plati taxa de poluare si daca am nevoie de un avocat pt asta? (vezi toată discuția)
Probleme acte masina atomix60 atomix60 Buna ziua, am cumparat o masina de la \\\\"un prieten\\\\". Masina e inmatriculata in Germania. Am fost am scos numere rosii, iar cei de la politie mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu lucian1980 lucian1980 Vreau sa cumpar o masina dar ma ca ia frisoane cand ma gandesc la taxa de mediu. Normal ca masina vreau sa o transcriu pe numele meu chiar daca e ... (vezi toată discuția)