avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

buna ziua. as dori sa stiu daca se poate inmatricula un autoturism adus din germania fara a se plati taxa de poluare si daca am nevoie de un avocat pt asta?
Cel mai recent răspuns: adriano301279 , utilizator 13:44, 6 Februarie 2012
Se poate inmatricula fara plata taxei, insa in functie de localitatea in care domiciliati sunt cateva probleme. Exista riscul sa nu puteti folosi masina daca nu va sunt prelungite numerele rosii(in functie de biroul de inmatriculari). Daca inmatriculati auto si platiti taxa o puteti recupera dupa in instanta.
stiti cumva daca se poate face asta in jud. mures ? si unde ar trebui sa ma duc ca sa incep demersurile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto,fara taxa de poluare ? gigelas gigelas Buna ziua, Am o autoutilitara,adusa din Germania. Vreau sa o inmatriculez in Romania. Pot solicita Tribunalului sa pronunte o hotarare in sensul obligarii ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism fara plata taxei de inmatriculare daniel_bc daniel_bc detin un autoturism marca bmw fabricatie 1988 achizitionat din Germania unde a fost inmatriculat iar aici in tara i-am scos doar un rand de numere rosii. mai ... (vezi toată discuția)
Refuz de a achita taxa de poluare niculaucarmen niculaucarmen am cumparat un autoturism din Franta iar pentru efectuarea inmatricularii in Romania mi s-a calculat taxa de poluare printr-o decizie a Ministerului ... (vezi toată discuția)