avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintat cu distrugerea masinii din cauza ca un dosar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintat cu distrugerea masinii din cauza ca un dosar de dauna a fost respins

Buna ziua,

Nu stiu cat mult conteaza contextul, dar am sa povestesc pe scurt. Acum ceva timp am provocat un accident minor, intr-o parcare, care s-a terminat cu un dosar de dauna, eu avand asigurarea la Carpatica. Evident, proprietarului nu i-a fost aprobat dosarul si acum incearca sa recupereze banii de la mine. Dupa ce i-am spus ca problema e intre el si asigurator si ca eu mi-am facut datoria fata de el, in sensul ca am colaborat fara nicio problema in privinta completarii dosarului de daune, mi-a zis ca ma da in judecata sa recupereze banii la care i-am raspuns ca, sigur, poate sa faca asta. Nu i-a placut raspunsul meu, asa ca a trecut la o amenintare serioasa, si anume ca isi va face si el asigurare la Carpatica, pe un camion, cu care o sa vina sa-mi distruga masina, ca sa vad si eu cum e.

Mie chiar imi pare rau de situatia lui, ii inteleg frustrarea, atat lui cat si a tuturora care au avut probleme cu Carpatica.

Problema mea cea mai urgenta din toata situatia asta e daca sa fac plangere la politie. Daca, in caz de gasesc masina altfel decat am lasat-o in parcare, m-ar ajuta cu ceva. N-am avut nici un martor la discutia asta, nu e inregistrata in nici un fel.
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2011
adriani, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:44, 24 Octombrie 2011
puteti face plingere insa ptr ca dosarul sa aibe o finalitate este nevoie si de probatoriu.
daca sunteti convins ca isi va urma amenintarea, merita sa faceti plingere ptr a dovedi diligenta dvs in cazul in care chiar se va intimpla "accidentul".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces dosar duana carpatica asig ovi.david ovi.david Buna ziua In data de 30.11.2010 in jurul orei 21:30 am fost implicat intr-un accident cu un camion MAN accident soldat doar cu avarii am sunat si in acest ... (vezi toată discuția)
Asigurarea nu vrea sa plateasca sulicanicusor sulicanicusor am si eu o intrebare . acum trei ani am avut un evaniment rutier am intrat cu masina in spatele altei masini pe un sector de drum in lucru nu miam ... (vezi toată discuția)
Solicitare despagubire de la vinovat, urmand ca acesta sa-si recupereze banii de la asiguratorul lui SorinIulian SorinIulian Buna ziua. Presupunand ca partea vinovata intr-un accident admite( sau cum poate fi obligata sa accepte, daca cel prejudiciat solicita asta?) sa plateasca ... (vezi toată discuția)