Nu stiu cat mult conteaza contextul, dar am sa povestesc pe scurt. Acum ceva timp am provocat un accident minor, intr-o parcare, care s-a terminat cu un dosar de dauna, eu avand asigurarea la Carpatica. Evident, proprietarului nu i-a fost aprobat dosarul si acum incearca sa recupereze banii de la mine. Dupa ce i-am spus ca problema e intre el si asigurator si ca eu mi-am facut datoria fata de el, in sensul ca am colaborat fara nicio problema in privinta completarii dosarului de daune, mi-a zis ca ma da in judecata sa recupereze banii la care i-am raspuns ca, sigur, poate sa faca asta. Nu i-a placut raspunsul meu, asa ca a trecut la o amenintare serioasa, si anume ca isi va face si el asigurare la Carpatica, pe un camion, cu care o sa vina sa-mi distruga masina, ca sa vad si eu cum e.
Mie chiar imi pare rau de situatia lui, ii inteleg frustrarea, atat lui cat si a tuturora care au avut probleme cu Carpatica.
Problema mea cea mai urgenta din toata situatia asta e daca sa fac plangere la politie. Daca, in caz de gasesc masina altfel decat am lasat-o in parcare, m-ar ajuta cu ceva. N-am avut nici un martor la discutia asta, nu e inregistrata in nici un fel.
puteti face plingere insa ptr ca dosarul sa aibe o finalitate este nevoie si de probatoriu.
daca sunteti convins ca isi va urma amenintarea, merita sa faceti plingere ptr a dovedi diligenta dvs in cazul in care chiar se va intimpla "accidentul".