avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conducator auto TIR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conducator auto TIR

Buna seara,
Sotul meu este conducator auto pe un vehicul de 24tone(TIR) la o firma unde efectueaza transporturi externe de marfuri.La ultima cursaa fost oprit de catre organele de control ale tarii respective si i-au fost gasite nereguli in ceea ce priveste starea tehnica a vehiculului.I-au fost retinute documentele si nu afost lasat sa plece pana la remedierea problemelor.Stationarea fortata a durat mai mult de 8 zile din cauza neitelegerilor aparute cu firma angajatoare care nu era dispusa sa plateasca suma ceruta pentru efectuarea reparatiilor.
Intrebarea mea este daca firma poate fi trasa la raspundere pentru acesta stionare fortata prelungita,perioada in care sotului meu i se terminasera proviziile de hrana,starea lui psihica era din ce in ce mai prosta fiid plecat de acasa de 3 saptamani si nu avea nici posibilitati pentru efectuarea unei minime igiene.Daca raspunsul este afirmativ ,as vrea sa stiu ce se poate face in acest caz.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Medicina muncii, analize necesare angajare sofer profesionist Cristiann90 Cristiann90 Buna ziua, urmeaza sa ma angajez ca sofer de tir. Problema mea este ca sufar de Hepatita B. Cand am mers sa fac fisa medicala pentru a ma inscrie la scoala de ... (vezi toată discuția)
Condus o remorca neimatriculata... mirelutzzza mirelutzzza buna seara,am si eu o intrebare:sotul meu este sofer de tir si saptamana trecuta la constanta l-a oprit politia si i-a oprit permisul,remorca pentru ca au ... (vezi toată discuția)
Fisa postului pt. sofer si tehn. frigotehnist MICOLIS MICOLIS Am urgenta nevoie de fisa postului pt. frigotehnist, tehnician frigotehnist, sofer. Mii de multumiri ! (popmicolis@gmail.com) (vezi toată discuția)