avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma de inregistrat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma de inregistrat

Buna ziua,

Vreau sa deschid o firma in Voluntari, unde inregistrez firma la Registrul Comertului din Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: boggieuk , utilizator 23:37, 24 Octombrie 2011
La ORCT Ilfov. Adresa: Bucureşti, Intrarea Sectorului nr. 1, sect.3.
E cumva la Piata Muncii ORCT Ilfov. Adresa: Bucureşti, Intrarea Sectorului nr. 1, sect.3?multumesc frumos
inregistrarea societatii atat timp cat va avea sediul in Voluntari se va inregistra o la ORC Ilfov
asta am inteles , dar nu stiu pe unde aproximativ se afla in Bucuresti sediul ORC Ilfov?
Daca stiti intesectia de la Nerva Traian in acea zona se intra printr-un gang si imediat gasiti sediul ORC

Alte discuții în legătură

Care este adresa tribunalul bucuresti- sectia a- vii - a conflicte de munca si asigurari sociale benga112 benga112 Care este adresa Tribunalul Bucuresti- Sectia a- VII - a Conflicte de munca si asigurari sociale ? Unde este localizat? Cum se poate ajunge acolo? (vezi toată discuția)
Depunere revisal itm Ileana567 Ileana567 Buna ziua, Doresc sa aflu unde se depune REVISAL pentru o firma cu sediul social in jud.Ilfov si punct de lucru in sect.1 Bucuresti ?De obicei, in control vin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. fiica mea are 18 si are nevoie de o adeverinta ca ... gheorghe28 gheorghe28 Buna ziua. Fiica mea are 18 si are nevoie de o adeverinta ca nu are niciun venit. De unde poate lua acest document. Pe sit-ul ANAF, sector 3, sunt 3 locații. ... (vezi toată discuția)