avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este adresa Tribunalul Bucuresti- Sectia a- VII - ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este adresa Tribunalul Bucuresti- Sectia a- VII - a Conflicte de munca si asigurari sociale

Care este adresa Tribunalul Bucuresti- Sectia a- VII - a Conflicte de munca si asigurari sociale ?
Unde este localizat?
Cum se poate ajunge acolo?
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 18:53, 7 Martie 2012
Sediul Tribunalului Bucureşti se află în Bulevardul Unirii nr.37, sectorul 3, cod poştal 030823 .. de la magazinul Unirea o statie de autobuz spre Pta Alba Iulia....este vorba despre sectia a VIII-a si nu a VII-a...
Intraţi pe portalul instanţelor de judecată, alegeţi de pe hartă tribunalul bucureşti, contact şi acolo veţi găsi adresa. Sau tastati pe google tribunalul bucureşti, contact şi colo veţi găsi adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost concediat conf. legii 53/2003 art. 65 mellastefania mellastefania consider ca s a facut o nedreptate in aceasta firma sunt mai multe posturi de sofer eu am categ b c e impreuna cu un alt coleg cu aceiasi categorie am fost ... (vezi toată discuția)
Contestare la decizia de sanctionare dana4_dan dana4_dan Buna seara, Am primit decizia de sanctoinare cu avetisment scris pentru abatere disciplinara.As dorii sa fac contestare la decizia de sanctionare. Eu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Certificat urbanism sector 5 gabnicu gabnicu Am un teren in Sectorul 5 si am depus in urma cu o luna cerere pt certificatul de urbanism - obtinut de mine si in 2009, dupa 13 luni de asteptare. De data ... (vezi toată discuția)