avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost concediat conf. Legii 53/2003 art. 65
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost concediat conf. Legii 53/2003 art. 65

consider ca s a facut o nedreptate in aceasta firma sunt mai multe posturi de sofer eu am categ b c e impreuna cu un alt coleg cu aceiasi categorie am fost concediati ceilanti au numai catb este normal sa concediezi un sofer profesionist si sa pastrezi soferi numai cu cat b mentionez ca nu aveam o anumita masina in fisa postului lucram in aprovizionare firma are mai multe tipuri de masini multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:58, 28 Octombrie 2013
Daca considerati ca raportul de munca a fost incetat nelegal , atunci aveti posibilitatea de a contesta in instanta decizia de concediere.

Actiunea este scutita de plata taxelor judiciare si se depune in termen de 45 de zile de la data comunicarii deciziei la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca.
daca locuiesc in sect 6 unde trebuie sa ma adesez cum trebuie formulata aceasata contestatie si ce acte trebuie sa depun le pot trimie prin posta multumesc
Contestatia se va depune la Tribunalul Bucuresti Sectia a VIII-a Conflicte de munca si asigurari sociale, Bulevardul Unirii nr.37, sectorul 3, cod postal 030823.

De asemenea, contestatia se poate depune si prin posta cu confirmare de primire.

Acte necesare:
- cererea de chemare in judecata
- copie c.i.m.
- copie decizie de incetare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se judeca de fapt un litigiu de munca masayoshi masayoshi [quot]ART. 284 - Competenta materiala si teritoriala (1) Judecarea conflictelor de munca este de competenta instantelor stabilite conform Codului de procedura ... (vezi toată discuția)
Contestare la decizia de sanctionare dana4_dan dana4_dan Buna seara, Am primit decizia de sanctoinare cu avetisment scris pentru abatere disciplinara.As dorii sa fac contestare la decizia de sanctionare. Eu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Concediu medical creata3112 creata3112 Buna ziua Sunt in concediu medical de la 01.05.2020 si nici in ziua de azi nu mi s-a platit banii pe medical. Am dat un e-mail firmei sa intreb cand mi se da ... (vezi toată discuția)