avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTESTARE LA DECIZIA DE SANCTIONARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTESTARE LA DECIZIA DE SANCTIONARE

Buna seara,
Am primit decizia de sanctoinare cu avetisment scris pentru abatere disciplinara.As dorii sa fac contestare la decizia de sanctionare. Eu locuiesc in sector 6. Cererea se depune la tribunalul sectorului 6- sectia conflicte de munca din str Stirbei Voda nr115?. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 12 Ianuarie 2017
Contestatia se depune la Tribunalul Bucureşti - Secţia a VIII-a Litigii de Muncă şi Conflicte de Muncă , Bulevardul Unirii nr.37, sectorul 3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost concediat conf. legii 53/2003 art. 65 mellastefania mellastefania consider ca s a facut o nedreptate in aceasta firma sunt mai multe posturi de sofer eu am categ b c e impreuna cu un alt coleg cu aceiasi categorie am fost ... (vezi toată discuția)
Unde se judeca de fapt un litigiu de munca masayoshi masayoshi [quot]ART. 284 - Competenta materiala si teritoriala (1) Judecarea conflictelor de munca este de competenta instantelor stabilite conform Codului de procedura ... (vezi toată discuția)
Care este adresa tribunalul bucuresti- sectia a- vii - a conflicte de munca si asigurari sociale benga112 benga112 Care este adresa Tribunalul Bucuresti- Sectia a- VII - a Conflicte de munca si asigurari sociale ? Unde este localizat? Cum se poate ajunge acolo? (vezi toată discuția)