avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Fiica mea are 18 si are nevoie de o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Fiica mea are 18 si are nevoie de o adeverinta ca ...

Buna ziua. Fiica mea are 18 si are nevoie de o adeverinta ca nu are niciun venit. De unde poate lua acest document. Pe sit-ul ANAF, sector 3, sunt 3 locații. La care din ele? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gheorghe28 , utilizator 11:39, 7 Octombrie 2020
Administrația Sectorului 3 a Finanțelor Publice pentru Persoane Fizice
Adresă: Piața Alba Iulia 6, București
Vă mulțumesc mult de tot!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratia financiara, acelasi lucru cu anaf? WriTor WriTor Va salut! Trebuie sa fac o documentatie ,iar aceasta presupune, printre altele, o adeverinta de venit de la ANAF pe ultimele trei luni si,optional,dar necesara ... (vezi toată discuția)
Adeverinta care atesta ca apartamentul a fost achitat integral! ... Ionela_Stoica Ionela_Stoica Adeverinta care atesta ca apartamentul a fost achitat integral! Buna ziua, tata a lucrat la Carpati si prin ei parintii mei au cumparat un apartment, plata ... (vezi toată discuția)
Firma de inregistrat boggieuk boggieuk Buna ziua, Vreau sa deschid o firma in Voluntari, unde inregistrez firma la Registrul Comertului din Bucuresti? (vezi toată discuția)