avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum se poate face procura de catre tata pentru copil ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum se poate face procura de catre tata pentru copil din strainatate

Sotul meu este plecat in Franta si eu vreau ca el sa faca procura pt.copii ca sa pot sa merg cu ei acolo in vacanta,cum trebuie sa faca si unde la notar sau consulat si sa vie si valibil nu sa ne trezim la granita ca nu ne lasa sa trecem.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 08:28, 25 Octombrie 2011
Ar fi bine ca procura sa se incheie la consulatul Romaniei. Cu o procura facuta la un notar din Franta s-ar putea sa intampinati probleme si va necesita costuri suplimentare de traducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura copil minor Allexya07 Allexya07 Sotul meu a plecat in germania la si cum dorim si noi sa mergem pentru a ramane pe termen nelimitat,el va merge sa faca procura sau declaratia,cum se zice ... (vezi toată discuția)
Ce am nevoie sa pot circula in ue cu copilul fara prezenta tatalui? Andra-2016 Andra-2016 Eu romanca, tatal copilului meu este portughez, copilul (de 11 luni) nascut in UK si recunoscut de tata pe certificat nastere, copilul are numele de familie si ... (vezi toată discuția)
Depunere acte pasaport copil Angela71 Angela71 Tatal copilului munceste in germania , nu suntem cununati ,eu in vacanta vreau sa merg cu copilul la surorile mele in belgia , ce acte trebuie sa imi trimita ... (vezi toată discuția)