avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Depunere acte pasaport copil
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Depunere acte pasaport copil

Tatal copilului munceste in germania , nu suntem cununati ,eu in vacanta vreau sa merg cu copilul la surorile mele in belgia , ce acte trebuie sa imi trimita tatal copilului pentru a face pasaport baiatului si daca sunt valabile facute la un notar in germania ptr ca consulatul este mai departe de el . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:03, 18 Mai 2016
Puteti depune si cu procura speciala facuta la notar. Procura trebuie sa aiba apostila de la Haga iar in tara trebuie tradusa si legalizata de un notar roman.
La obiectul mandatului sa scrie depunerea actelor pentru pasaport + ridicarea pasaportului.

La vara va trebui sa aveti si o declaratie de consimtamant din partea tatalui pentru a iesi cu minorul din tara, altfel nu va lasa Politia de Frontiera sa plecati.
Si aceea trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii: apostila de la Haga, traducere+legalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport minori maddallina_ maddallina_ buna ziua, am doi copii, unul de 3 ani si jumatate, iar celalalt de 10 luni. Sotul este plecat in Belgia si vreau sa merg cu copii la el. Pentru pasapoartele ... (vezi toată discuția)
Procura pasaport si insotire minori fara apostila Elena_95 Elena_95 Am o mare problema: sunt in tara de 2 luni impreuna cu surorile mele minore. Mama este in Italia. Eu si surorile mele trebuie sa ne intoarcem in Italia pentru ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere si pasaport alexandraciobotar alexandraciobotar buna ziua.am nascut anul acesta in italia,vreau sa merg luna asta in romania sa fac certificat de nastere si pasaport.as vrea sa stiu daca e nevoie de procura ... (vezi toată discuția)