avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... lucrez in MAI, pot face firma?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

lucrez in MAI, pot face firma?

1.cum spuneam, lucrez in MAI si as dorii sa infintez o firma...legea cadrelor militare, din cate stiu eu, interzice asta..nu exista nicio portitza?
2. sau...daca as face pe numele mamei firma, m-as putea angaja la ea, ca si cum as avea 2 job-uri?
multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Concediu studii învățământ Madalina Andreea Fistos Madalina Andreea Fistos Bună ziua. Sunt angajată de 2 ani la o grădiniță de stat din Bacău. Peste 1 an aș dori să îmi continui studiile la București (Master). Problema e că ... (vezi toată discuția)
Plutonier major mapn al doilea serviciu ,,job,, am voie si in ce conditii? ContSters309565 ContSters309565 Plutonier major M.A.P.N. intr-o unitate militara . INTREBARE ? AM VOIE SA LUCREZ SI CA ADMINISTRATOR DE AS. PROPRIETARI ? Trebuie obligatoriu sa am ... (vezi toată discuția)
Deschidere societate comerciala pe numele unei persoane care lucreaza la stat toadera toadera Buna ziua! O ruda apropiata vrea sa deschida o societate comerciala pe numele mamei mele, adica ea sa fie proprietar si administrator la noua firma. El nu ... (vezi toată discuția)