avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu studii învățământ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu studii învățământ

Bună ziua. Sunt angajată de 2 ani la o grădiniță de stat din Bacău. Peste 1 an aș dori să îmi continui studiile la București (Master). Problema e că nu m-aș putea putea întreține fără un job. Dacă îmi iau concediu de studii la instituția în care lucrez, există vreo lege care să îmi interzică să lucrez în altă parte în acea perioadă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:03, 9 Martie 2020
Nu există nicio lege care să va interzică să lucati în altă parte în acea perioadă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 job.uri Mada_lina86 Mada_lina86 Buna seara. Lucrez la o institutie de stat 8h pe studii medii. Doresc sa imi iau al.doilea job pe 4h dar cu studii superioare pe post de economist. Se poate ca ... (vezi toată discuția)
Reprofilare profesionala AntonCatalinConstantin AntonCatalinConstantin Buna ziua! Sunt student in anul 4 in cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti iar dupa terminarea licentei as dori sa fac un master la ... (vezi toată discuția)
Lucrez in mai, pot face firma? marino marino 1.cum spuneam, lucrez in MAI si as dorii sa infintez o firma...legea cadrelor militare, din cate stiu eu, interzice asta..nu exista nicio portitza? 2. ... (vezi toată discuția)