Buna ziua!
Sunt student in anul 4 in cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti iar dupa terminarea licentei as dori sa fac un master la Universitatea Politehnica din Bucuresti, specializarea Inginerie avansata asistata de calculator. Doresc sa stiu daca am voie sa fac aceasta reprofilare profesionala si daca m-a influenteaza pozitiv sau negativ acest lucru la angajare.
Nu vi se poate raspunde concret. Exista angajatori care au conditii de studii, si atunci da bine masterul, si angajatori care vor doar specializarea de pe diploma de licenta.
Pentru ca nicio cunostinta in plus, mai ales atestata de un act, nu strica, faceti si masterul. Poate veti dori sa urmati un doctorat, de ce sa va tina in loc 2 ani absenta diplomei de master? Parerea mea este ca o oportunitate nu trebuie lasata sa treaca, nu se stie niciodata ce sanse avem.
Ocupare post
ionescuovidiu
Am terminat un master in echipamente termice la Universitatea Politehnica Bucurest, la zi 2 ani si sunt licentiat in Studii Economice, profesez ca maistru. Pot ... (vezi toată discuția)