avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ocupare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ocupare post

Am terminat un master in echipamente termice la Universitatea Politehnica Bucurest, la zi 2 ani si sunt licentiat in Studii Economice, profesez ca maistru. Pot ocupa un post in cadrul aceleiasi intreprinderi ca Inginer?
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 21:20, 19 Septembrie 2016
Daca exista un post liber de inginer ,il puteti ocupa.
ionescuovidiu a scris:

Am terminat un master in echipamente termice la Universitatea Politehnica Bucurest, la zi 2 ani si sunt licentiat in Studii Economice, profesez ca maistru. Pot ocupa un post in cadrul aceleiasi intreprinderi ca Inginer?

Doar daca pe diploma de master apare titultura de inginer,ceea ce nu cred,pt ca masterul de sine statator ,facut intr-o intr-o alta specializare decat licenta nu confera calificare!

Programele de studii universitare de master asigură fie aprofundarea în domeniul studiilor de licenta sau într-un domeniu apropiat, fie obtinerea de competente complementare în alte domenii.

Deci aprofundare era daca masterul era in domeniul economie,asa ati obtinut doar competente in inginerie prin master!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii unversitare de master Maria_munteanu Maria_munteanu Sunt absolventa a invatamantului universitar de lunga durata (5 ani) a Facultatii de Inginerie , promotia 2007,domeniul Inginerie mecanica, specializarea ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Calificare inginer adi-90 adi-90 Se da urmatoarea situatie: o persoana detine diploma de licenta de economist(3 ani) si diploma de master in domeniul Inginerie si Management (2 ani). Se poate ... (vezi toată discuția)