avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Calificare inginer
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Calificare inginer

Se da urmatoarea situatie: o persoana detine diploma de licenta de economist(3 ani) si diploma de master in domeniul Inginerie si Management (2 ani).
Se poate incadra in cartea de munca cu functia de Inginer?
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2013
adi-90, utilizator
Cel mai recent răspuns: engl , utilizator 00:56, 15 Septembrie 2015
Nu. Calificarea in domeniul ingineriei este data de studiile universitare finalizate prin examenul de licenta.
Ce scrie pe Diploma de master la se confera "TITLUL de..." sau pe suplimentul fisei la "Statutul profesional" ?[
Buna ziua.
In primul rand,multumesc pentru raspuns.

Pe diploma nu se mentioneaza 'Titlul de..'; doar 'Diploma de master - Conceptie si management in productica'.
Pe foaia matricola - 'Denumirea calificarii si titlul acordat - Conceptie si management in productica , master' .
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2013
adi-90, utilizator
dar cu diploma de doctorat se schimba situatia?
Buna seara,
Masterul nu va acorda o calificare, iar titlul de doctor este doar unul stiintific.
Nu. Calificarea in domeniul ingineriei este data de studiile universitare finalizate prin examenul de licenta.
Ce scrie pe Diploma de master la se confera "TITLUL de..." sau pe suplimentul fisei la "Statutul profesional" ?[

Buna ziua si imi cer scuze ca "dezgrop" un topic vechi de aproape doi ani, dar si eu sunt acum intr-o situatie similara cu cea a lui Adi-90.
Am terminat o facultate de 3 ani, dupa care am finalizat un master de 2 ani(intr-un alt domeniu, mai "ingineresc'', Mine, petrol si gaze).
Desi se contrazice cu ce ati scris dumneavoastra mai sus, pe diploma mea de master scrie negru pe alb:
Titlul obtinut: Inginer.
Si eu stiam ca ingineri sunt doar cei care termina o facultate de 4 ani la Politehnica sau altele similare.
Sunt nelamurit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)
Studii superioare necesare pentru contabili Cont Expert 4972 MBM Cont Expert 4972 MBM Buna ziua, Am o problema daca ma puteti ajuta cu un raspuns va rog mult..... Sunt angajata la o firma cu contract individual de munca in timp normal de 8 ore ... (vezi toată discuția)